Beyoğlu, Turkey
Tomtom, Yeni Çarşı Cd. No:38 Kat:4
N/A
+90 5446274720
Dine-in
Toilets
AlcoholBeerCoffeeLate-night foodSmall platesSpiritsWine
Los Altos ile aynı binada bulunan bu mekanın konsepti meze / rakı / manzara ve belli bir saatten sonra dj eşliğinde eğlence modu :) biz çok erken gittik. İlgi alaka gayet iyi, mezeler süper. Muammara denemenizi öneririm. Tuvaletler tertemiz, fiyatlar benzer mekanlara göre oldukça uygun. İşletmeci arkadaşa not; kızarmış ekmek yok denildi, bu konuya el atsrsanız süper olur. Bir de biranın yanında soğuk bardak yoktu bu konu da halledilir diye düşünüyorum :)
like
Gün batmadan gelin ve hava tam kararmadan muhteşem manzaranın ve dostlarınızla sohbetin tadını çıkarın derim. Sonra gece boyu sınırsız müzik ve eğlence! Mezeler harika! Levrek marin mutlaka denemelisiniz. Ekip güleryüzlü ve çok kibar ki bence bir işletme için en önemli nokta!
Manzara,Güvenilir ortam,mezeler harika Mekanın işletmecisi çok eğlenceli ve ilgili kesinlikle tavsiye ederim
Doğum günü kutlaması için geçen Perşembe oradaydık. Manzarası gayet güzel. Mekan ufak ama hafta ortası tam kapasite doluydu. Mezelerin hepsi çok güzeldi. Çalan şarkılar da 90’larda büyümüş bizler için bulunmaz nimetti. Hesabı göremediğim için hakkında yorum yapamıyorum. Mekanın olumsuz 2 yanı var: 1- Cam açtırmıyorlar, klima da açmadıklarından dans ederseniz fenalık geçiriyorsunuz. 2- Gecenin başından itibaren bütün müzikleri son ses çaldıklarından sohbet etme şansınız hiç yok. Bu iki konuda kendilerini geliştirirlerse şahane olur. Yeniden gitmek isterim.
Üst katta olduğu için güzel manzara var ancak mekan küçük ve çok sıkışık. Müzik zevk meselesi ancak biz beğendik. Mezeler idare eder. Personel güler yüzlü. Fiyat kalite oranı gayet iyi. Arkadaşlarla eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.
Öyle bir yer ki... Kız arkadaşınızın saçındaki lastik kopunca bile yaratan bir servis ekibi, ve gunlerce damaginizdan çıkmayan tadıyla bir mutfağı var:)
Mekanda 90lar pop caliyolardi o gece gittigimde. Bi cok kez mekandakileri trollemeye calistim ankara havasi falan calin diye yemediler. Helal. Masa uzerlerinde ve cam kenarlarinda biraz sarhos olduktan sonra kizlarin dans ettigi bir mekan. Mezeleri guzel. Ufak bir apartman dairesi burasi. Maximum 100 kisi alir. Butik bu meyhane genelde herkes kiz arkadasiyla esiyle metresiyle falan geliyor. Dogumgunu kizlarinin mekani gibi bi yer. Olaylar oyle yani. isletmeci arkadaslara basarilar diliyorum.
Die Mitarbeiter sind echt lieb, der Service richtig gut aber die Vorspeisen hätten besser sein können. Ein Ort, wo man sich nicht gut unterhalten kann. Die Musik ist sehr laut. Es ist eine Mischung aus Bar und einer Meyhane...die Aussicht im Terassenbereich ist grandios...
Deli
The best companies in the category 'Deli'