Maltepe, Turkey
Yalı
N/A
Wheelchair-accessible car parkWheelchair-accessible entrance
Great
like
Good facility. Open 24 hrs. Lit at night.
epic. first and only veledrome in istanbul. in a huge outdoor sports complex in maltepe. has parking too if you don’t want ride all the way there.
İBB tarafından Uluslararası standartlarda inşa edilmiş olup ,bisiklet sporuna gönül verenlere armağanıdır.Gün içerisinde profosyonel speedy gonzalesler grup olarak gelirler.onlari seyretmek bile zevk verir.çünkü uzaylı kıyafetleriyle 35 ,40 km hızla alanda dönerler.Bir de veteranlar vardır hızdan ziyade tur atıp dururlar. ilk açıldığında kask sız bisikletçiler de girebiliyordu.ama meydana gelen ölümlü kaza neticesi kask zorunlu hale getirilmiştir.
Süper bir bisiklet parkuru, çocuklar ortadaki inişli çıkışlı yerde daha çok eyleniyorlar.. Tamamen ücretsiz, ancak kask sız içeri almıyorlar, bilginiz olsun
Gayet güzel bir pist kask ile gelmelisiniz 7/24 açık.
Süper alan fakat ekipmanla gitmelisiniz yoksa kendinizi ciddi sakalayabilirsiniz.
Deli
The best companies in the category 'Deli'