Sakli cennet

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Körfez, Turkey

Indoor lodging

Sakli cennet Reviews | Rating 3,2 out of 5 stars (8 reviews)

Sakli cennet is located in Körfez, Turkey on Alihocalar. Sakli cennet is rated 3.2 out of 5 in the category indoor lodging in Turkey.

Address

Alihocalar

Phone

+905332077898

Open hours

...
Write review Claim Profile

Y

Yunus Yıldız

Geniş arazisi ile At biniciliği ve okçuluk etkinliklerinin yapılacağı eğlence ve dinlence mekanı.Şu sıralar el ve isim değiştirmiş olup sezona hazırlıklar devam ediyor.

M

Mehmet KALKAN

Burası şuan aktif mi arkadaşlar kapalı olduğu söyledi bana.

C

Cem G

Yeni bir aşçı gelmiş, harikalar yaratıyor. Semaver çayı, şöminesi, bol oksijeni, at çiftliği, doğal ortamı, sessizliği ve huzuru barındırıyor. Otel kısmının biraz daha tadilat görmesi gerekiyor. Soğuk ve yetersiz.

S

Shaxnoza Jalalova

Çok güzel yer tavsiye ediyorum bayıldım

R

Rahmicim Bitmez

Çamurun içinde kaldık. Ve heryer at pisliği kamp için iyi değil. Yemekler faiş fiyat.

K

KTY

Doğası güzel olan bir mekan fakat çok bakımsız ve özensiz bir işletme. Yemekleri fena değildi özellikle ayranı çok güzeldi. Yemeklerimizi sinekler eşliğinde yemeseydik daha güzel olurdu.Hayvaların olması önemli bir etken olabilir yanlız bu konuda etkili çözümlerde bulunabilir. Tuvaleti pisti. Sinekler orada da vardı ve biz burada uçan sineklerin yemeklerimize gelen sinekler olabiliri düşünmeden edemedik. Çalışanların üstü başı daha özenli ve temiz olabilirdi. Sahipleri iyi insanlara benziyorlardı güler yüzle karşıladılar fakat bu bir müşteri için yeterli değil. İstanbula yakın ve doğası çok güzel umarım bu eksiklikleri dikkate alır ve düzeltirler bizlerde gönül rahatlığıyla misafirleri oluruz.

T

tuğçe altunkaynak

Serpme kahvaltı adı altında servis,sunum,yiyecekler çok kötüydü. Oturabileceğimiz alan bile yoktu. Masaları kendimiz çektikve silerek oturabildik.Gittiğin saat itibari ile çok fazla bekledik. Termos kalmadığı belirtildi. Karton bardak , ile çay servisi yapıldı.4 kişilik kahvaltı denilen tabaklarda tek kişilik yiyecekler vardı. Ayrıca 30 çeşit olan kahvaltı içerisinde 10 bile zor vardır diyebilirim. Doğa harikası bir yer fakat acayip özensiz,servis,sunum çok çok kötüydü.

G

Gvn Plt

Tam bir hayal kırıklığı suyun içerisinde kahvalti yapmak güzel fiyatlari reklamlarda yazıyorlar ama ekstra şeyler cikiyor resimde gördüğünüz gibi deniliyor ama alakası yok konaklama da mevcut sakin oyle bir hata yapmayın odalar iyi değil ve sular akmıyor bırakın bir duş almayı yüzünüzü bile yikayamiyorsunuz