Konak, Turkey
Alsancak, Kıbrıs Şehitleri Cd. No:146 D:B
N/A
Delicious coffee, many options on the menu to chose from, and a variety of delicious desserts to chose from. Very large smoking room in the back and front. Cool murals painted on the walls,mostly a young crowd in here. The staff here are amazingly friendly and helpful.
like
Beacus is very nice bar
Number one.
Gayet güzel ve temiz bir mekan.Devamli farklı kampanyalar yapması müşteri çekiyor.Filitre kahvenin çoğu zaman 5 tl olması tabiki çekici. Mimar gözüyle dekor ve mekan da gayet iyi bir tasarıma sahip.Veee 5 yıldızz :))
Şarkı zevkleri berbat (genelde sokak arası Türkçe Rap dinleniyor) ve ses seviyesi o kadar yüksek ki sesten arkadaşlarını bile duyamıyorsun, ama kahve ve içecek konusuna gelince çok fazla seçenek var. Fiyatlar normal-normal üstü diyebiliriz. Genel anlamda kahveni-içeceğini alıp başka bir yerde içmek için güzel bir mekan.
Mekan geniş ve ferah. Kahveleri güzel. Tuvaleti çok küçük. Genel olarak kahve içilebilir.
Sıcak ve bir o kadar da rahat bir ortam. Güler yüzlü personeli ve her çeşit kahveyi rahatlıkla bulabileceğiniz bir yer
Saykoo
Deli
The best companies in the category 'Deli'