Bi Değişik Ev

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Karamürsel, Turkey

bidegisikev.business.site
Breakfast restaurant· Art cafe· Cafe· Boutique

Bi Değişik Ev Reviews | Rating 4,9 out of 5 stars (8 reviews)

Bi Değişik Ev is located in Karamürsel, Turkey on Pazarköy Mahallesi no:, D:2. Bi Değişik Ev is rated 4.9 out of 5 in the category breakfast restaurant in Turkey.

Address

Pazarköy Mahallesi no:, D:2

Price range

$$$

Phone

+90 5300360594

Service options

Outdoor seatingKerbside pickupTakeawayDine-in

Amenities

Gender-neutral toiletsGood for kidsHigh chairsToilets

Accessibility

Wheelchair-accessible car parkWheelchair-accessible entranceWheelchair-accessible seating

Offerings

CoffeeHalal foodKids' menuOrganic dishesSmall platesVegetarian options

Open hours

...
Write review Claim Profile

U

UĞUR ŞAHİN

Şans eseri denk geldiğimiz mükemmel ev, mükemmel kahvalti, mükemmel mekan sahipleri bir aile , ailenizde görmediğiniz sicakliği güleryüzlülüğü burada bulabilirsiniz :)) masanizi öyle klasik zeytin peynirle doldurmuyorlar oyle 10 cesit receller yok , farkli damak tatlarina hitap ediyorlar , her kosesinde oturup keyifle kahvaltinizi , yemeginizi , tatlinizi yiyebileceginiz bir mekan , derler ya hayatimda boyle lezzet tatmadim boyle kahvalti yapmadim harbiden biz yillardir kahvalti yaptigimizi zannediyormuşuz. tesekkurler guzel bir hafta sonu gecirmemizi sagladiginiz icin.

E

Elif Gecim

Cumartesi günümüzü keyifli ve güzel geçirmemize vesile olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Herşey o kadar güzel ki gerek kahvaltısı gerek misafirperverliği ile tekrar gideceğimiz bir yer. Çocuğunuzla sıkılmadan keyifle vakit geçirebilirsiniz. Türk kahvesi yanında ikram edilen şerbet de çok lezzetliydi, böyle mekanların artması dileğiyle.

A

Arda güney

Her sey kusursuzdu. Orman ve korfez manzarasi esliginde dogal bir kahvalti yapmak istiyorsaniz gelebilirsiniz.

D

Dilek Güloğlu

Aile işletmesi, kahvaltısı organik, tesis sahibi çok yaratıcı, şalvar, çanta, elbise konusunda tam bir sanatçı, diktiği kıyafetler çok niş, mutlaka gelip ağaçlar altında gününüzü geçirin.

N

Nilay Akarçay

Güler yüzleriyle , servisiyle mükemmel bir ortam. Doğa ile iç içe , neredeyse tüm masaların denizi görmesiyle harika bir yer. Huzurlu vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler bi değişik ev ailesi

S

Sistem Manzara

Yorumlara ve aldığı puana istinaden geldik fakat diğer mekanlarda beklediğiniz özenli kahvaltı beklemeyin. Bir kahvaltıda olucak çoğu malzeme eksik, kahvaltı içeriğini iyi inceleyin. Deniz manzaralı olmasına kanmayın yalnızda 3 masaya ait bir özellik ( çaya doymak istiyorsanız yanlış bir mekan seçimi )

O

Obi Okur

Çok tatlı bir aile işletmesi. Kahvaltısı fazlasıyla doyurucu, tüm çalışanları güler yüzlü, çok güzel insanlar. Kahvaltıda verdikleri yöresel ve doğal ürünlerin tadı 10/10. Manzara muazzam, etraf tarih kokuyor. Herkese öneririm.

H

Hatice Kılıç

Hafta sonu kafa dinlemek icin sevimli değişik güzel bir yer. Ayrıca sahipleri çok samimi ve sıcak kanlı.kesinlikle tavsiye ederim