Gebze, Turkey
Güzeller, Şht. Mevlüt Duru Cd. No:10
N/A
+90 2626448642
Wheelchair-accessible entrance
60 saatten beri suyumuz yok böyle bir dönemde nasıl önlem alınmaz söz verdiğiniz saatde bile açamadınız suyumuzu ve hala gelmedi bekliyoruz pes doğrusu hangi cağda yaşıyoruz 2021re giricez .bu nasıl bir sistemdir böyle cok yazık. Insanlarin cocuklari var hasta yatanlari var bu yaptığınızı asla unutmucam ve halkta unutmayacak yazıklar olsun.
like
48 saat su kesintisi yapılacagını bildirip 48 saat sonra suyu verdiklerini söyleyip suyu hala vermeyen ve su ile çalışan esnafları madur eden bir çalışma projesi bir kerede sözünüzde durarak şaşırtın bizi
Çok yardımcı oluyor lar teşekkürler isu
Bu gün saat gece 00 da sular gelecekti saat şu an 02.51 hala sular gelmedi 48 saatte suların geleceğini beyan etmiştiniz ne oldu arkadaş tutamıyacapınız sözü vermeyin
Harika insanlar çalışıyor. Girişte numara almadan önce engelli bir çalışan buyurun ne bakmıştınız diye sordu. İşimi söyledim. Hemen kendi beni numatatöre yönlendirdi. Fişimi aldım ilgili bankolar tarif etti. Başka bir işim daha var dedim işimi söyledim bunu bitir gel ben sana yardımcı olacağım dedi. Keşke ismini sorsaydı. Bankolar geçtim. Sıra beklerken daha numara yanmadan bankolardan çağrıldı. 1 nolu bankoydu sanırım. Buyurun ne iş için bekliyorsunuz dedi. İşimi söyledim. İlgili birime yönlendirdi hemen. İlgili birim şefi Mustafa bey olağan üstü ilgilendi sağolsun lar. Velhasıl gerek benim işim ile ilgili, gerekse diğer bsnkolarda şahit olduğum diyaloglar çok güzeldi. Vatandaşa yardımcı olabilmek için gönüllü çalışanlar gibiydiler. Çok beğendim.
Çalışanlar kendi aralarinda aşırı muhabbet yapıyor 3 dakikalık iş 10 dakika oluyor
Güleryüz hızlı işlem Tüm çalışanlara tşk. Ler
Ne isale hattıymış arkadaş. Daha dün su verildi bugün yine kesinti. Berbat yönetim , berbat idare
Deli
The best companies in the category 'Deli'