Remzi'nin Yeri

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Foça, Turkey

remzinin-yeri-motel-restorant-kamping.business.site
Motel· Campground

Remzi'nin Yeri Reviews | Rating 3,2 out of 5 stars (8 reviews)

Remzi'nin Yeri is located in Foça, Turkey on İsmetpaşa Mh. Remzi'nin Yeri is rated 3.2 out of 5 in the category motel in Turkey.

Address

İsmetpaşa Mh

Phone

+90 2328122340

Open hours

...
Write review Claim Profile

A

Ali Demir AKBULUT

S.a.

M

Musa saleh

The beach is not suitable for swimming. The tents are not comfortable at all. However the owners are friendly.

Y

yılmaz akkuş

İyi ama çevre düzenlemesi kalacağın yer son derece bakımsız daha derli toplu olabilir denizi haRika sakin bir yer günlük kişi baŞı 20tl 10 tl çadır yeri için alıyorlar.

A

Abdullah Küçük

İki puanı sadece fiyatın uygun olmasına verdim.iki kişi tek çadır 50 TL verdik,kamp yapmak için 1 gece kalabildik sadece wc ve banyo rezil halde kirli,banyoda sıcak su yok restoranın bahçesine çadır kurduruyorlar.yaşlı bi amca var işletmeci çok ters oğlu daha iyiydi ama onunla da telefonda konuşurken denk geldik sonra da sabah biz çıkarken geldi.orda göbekli orta yaşın üstünde bir müşteri var kendini müdür sanan biri gelip her şeye yorum yapıp her şeye karışıyor çok itici bir konusması ve irrite edici bir yapısı var.bana sorarsanız biraz daha para verin ve başka yere gidin..

A

Aydın Şeker

Günbatımını izlemek için güzel biryer sahili fena değil

A

ahmet çelik

Kişi başı 25 tl ile 30 tl arasında değişiyor. Etrafını çitle çevrilmiş bir yer arka tarafında şeker büfe diye ıvır zıvır alınacak yer var. Denize 10 mt mesafede yanında ayrı bi plaj var. Deniz çok fazla taş ve kayalık ayak yarabilir. Kamp alanının önü halk plajı olduğu için hafta sonu günü birlikçiler çok fazla geliyor. Sıcak su yok. Bahçede gösterdikleri wc duş çok pis. İçerde gizli kimseye göstermedikleri wc var( orası az da olsa temiz) uzatmanız varsa elektrik veriyorlar ama en az 10 mt lik lazım. Buzdolabı ortak.

Ş

Şimal Boyman

Wc ve duş temiz. Kamp yapmak için ideal sessiz ve sakin. Fiyatlar aşırı uygun. Eğer diğer kamp yerlerini tecrübe ettiyseniz buraya geldiğinizde cenneti yaşayacaksınız :) denize 10 metre. Denizi çok temiz ve kumluk zaten. Görülmesi, gezilmesi gereken bir yer. Ve orta yaşın biraz üstü göbekli bi müşteri var, çok yardım sever ve üslubu samimi, kaldıramayan insanların da tahminimce iletişim bozukluğu var. Remzi baba aşırı samimi ve karakteristik bir mizahı var ve Necmi abi çok sıcakkanlı bi insan :)

A

Alper Uzun

Malesef işletmecilik berbat.Kamp olarak değil ama yiyecek içecek alışveriş yaptım.Çocukların ayaklarını yıkamak için su istedim vermiyoruz dedi.Alışveriş yapmama rağmen ilginç.Güleryüz sıfır.Zaten çadır olarak 1 aile vardı.Bu arada yan tarafı ağaçlık alan ve kamp kuruluyor tavsiyem orası nasıl olsa 2 yerde de tuvalet rezil birinde var rezil diğerinde yok rezil