Transfer Datça

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Datça, Turkey

transferdatca.net
Airport shuttle service

Transfer Datça Reviews | Rating 4,2 out of 5 stars (7 reviews)

Transfer Datça is located in Datça, Turkey on İskele, Hasan Efendi Cd 3/D. Transfer Datça is rated 4.2 out of 5 in the category airport shuttle service in Turkey.

Address

İskele, Hasan Efendi Cd 3/D

Phone

+90 2527128180

Open hours

...
Write review Claim Profile

K

Kadir Orhan

One of the rare transfer options between Datca and Dalaman Airport. Their buses are clean and well ventilated. But... I fly quite often and prefer to go to the airport 2-3 hours before my flights to prevent unforeseen problems. That's why I asked them if they have an 11:00 shuttle for my 15:50 flight (considering 2 - 2.5 hours travel time). They first said it will be maybe 11:30. Then the day before the trip they called me to say now it's noon. And when I told about my concerns regarding the delayed trip time, they answered me quite arrogantly. "Going to the airport early is not necessary for domestic flights" and "it will be there 90 minutes early, what else do you want?" were among the answers. First of all, it's not your place to tell me when should I go to the airport. Second, flight tickets are expensive. I don't want to miss my trip if there's a bit of traffic somewhere or the vehicle has a flat tire. On top of that, the driver showed a special effort to make everyone in the car vomit. The road already had a lot of sharp curves/turns, which gets you dizzy in no time. And this guy had to speed up/slow down like an F1 pilot 5 times in a minute. Anyway. I hope that people have better options in the future. Or simply come via Bodrum and use the ferry.

Ö

Ömer Şahin

Geçen hafta datça tatilim için ulaşım seçeneklerini araştırırken datça shuttle 60 tl reklamı gördüm ve aradım telefona çıkan bayan oldukça nazikti datçada 2 ofisleri olduğundan nekadar iyi hizmet verdiklerinden vs vs bahsetti rezervasyon yapmak istedim ama fiyat reklamda görüldüğü gibi değil 80 tl olduğunu söyleyince itiraz ettim ama kusura bakmayın 80 tl fiyatımız o reklamlar geçen seneden kalmış gibi şeyler söyledi açıkçası google reklamlarını bende kullanıyorum böyle aldatmaya yönelik reklam firmanıza yakışmıyor. İnsanları bu şekilde yanıltmamanızı tavsiye ederim. Bu arada 60 tl den başka firma ile yolculuğumu yaptım oda aklinizda bulunsun

Y

Yonca Babacan

Datçaya dalamandan gelmek çok sorundu Dalaman havas Marmaris Marmaris'te minubus otogarda sıcakta 1.5 saat bekle yolculuk İst neredeyse 10 satı buluyordu havalaninda bekleme süresi ile şükür Datça da biri bunu transfer olayını akıl etti..yıllardır datcaya gidip gelen biri olarak süper bir ekip ile yolculuk yapıyorum yıllardır ve 15yadondaki kızım 3senedir Datça transefer ile tek başına gidip geliyor artık karşılamada Abdullah beye özellikle teşekkür ederim..çalışanlar iyi niyetli düzgün saygılı iyi araba kullanan kişiler ayrıca güvenli seyahat bir yorumda 1.5 saat bekledik yazilmus ben en fazla 30dk beklemiştim. Bütün transfer özel şahsi olarak tutmadikca bazi diğer uçakları bekliyorlar belki rötar vb sorun olduysa yolcuyu almadan herhalde dönemedi ilk senelerde 50 TL idi 2019 temmuz fiyatı 60 TL ..

G

Gezinet Transfer

Transfer Datça 15 Haziran 2013 yılı itibari İle, yılın 365 günü, Datça Dalaman Havalimanı Paylaşımlı Shuttle Transfer Hizmeti Veren, Datça' nın ilk ve yerel Paylaşımlı Havalimanı Transfer Firmasıdır ve Partnerimizdir. Kasabalı zihniyeti ile yapılan sahte yorumlar ve karalama kampanyası yürüten kişiler hakkında yasal süreç başlatılacaktır. Rekabette esas olan; Etik bir şekilde kaliteli, güvenli ve sürekliliği olan bir hizmet vermektir. Takdir Sizlerindir.

M

melisa kaleli

İstanbul'da havaalanındayken uçuşa bir saat kala 'yolcu olmaması' sebebiyle karşılama transferinin iptal olduğunu söylüyorlar. Ve günün son marmaris-datça otobüsüne yetişilemeyecek bir uçuş saati için. Napalım? Marmaristen taksiyle mi gelelim datça'ya pandemi döneminde otelde mi kalalım? Para kolay kazanılmıyor. Bu tek sefere de has bir durum değil! Ticari kaygılar olması tabi ki normal. Ama biz uçak bileti almadan önce arayıp sorduğumuz zaman 'yok yok iptal olmaz' denmesi yerine 'iptal olabilir gündüz uçaklarına bakın' denilebilir. Mağduriyetten başka bir şey değil. Ps. Diğer firma ile karıştırmadım.

A

Alpaslan Karaagac

Muhtesem servis. Tavsiye ederim

S

Serkan Koseoglu

Dolmuş gibi çalışan sözde bir transfer hizmeti. Bilet ayırtırken defalarca sordum ve başka uçak beklenmeyecek yanıtı aldım. Buna rağmen Dalamanda 1 saat 10 dakika arabada bekletildik. Daha önce de çok uzun beklediğim için özellikle sormuştum. Havaş’ı tercih etmeliydim.