SARIHOŞ RESTAURANT

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Datça, Turkey

facebook.com
Turkish restaurant

SARIHOŞ RESTAURANT Reviews | Rating 4,5 out of 5 stars (8 reviews)

SARIHOŞ RESTAURANT is located in Datça, Turkey on Yaka. SARIHOŞ RESTAURANT is rated 4.5 out of 5 in the category turkish restaurant in Turkey.

Address

Yaka

Phone

+90 5538128578

Service options

Outdoor seatingNo-contact deliveryTakeawayDine-in

Amenities

Good for kidsHigh chairsToilets

Accessibility

Wheelchair-accessible seating

Offerings

CoffeeHalal foodLate-night foodSmall plates

Open hours

...
Write review Claim Profile

O

Ozgur Cetinkaya

Good fish, you should try especially shrimp cepleme and seabass with almond, good ambiance, nice view, perfect service, we liked a lot, thanks for all..

F

Fergal McCracken

Loved Palamutbuku, the Turkish people and their hospitality and this lovely restaurant

A

Alper KAYNAR

Wonderful food excellent service great prices.

C

Clemens Krause

Good service and food, nothing to complain. Prices are about average for Palamutbükü.

D

Deniz Öksüz

Nice! :)

M

mehmet şahin

Mezeleri harika özellikle kalamar mutlaka yemenizi tavsiye ederim. Personelin güler yüzlü olup olmaması gününe bağlı olarak değişiyor fiyat kısmına gelince bütçeye göre değişir bana biraz yüksek geldi

B

Bengü YILMAZ

Palamutbüküne akşam yemeğine geliyorsanız boşuna mekanları dolaşmayın direk Sarıhoşa girin deriz. Bademli levreği müthiş. Hiçbir yerde böyle güzel soslu bir balık yememiştim. Üzerinde bademli limonlu gibi çok lezzetli bir sosu var. Mezeleri çok lezzetli ve çok orijinal. Hepsinden kendi damak zevkinize göre tatmalısınız. İşletmeci ailenin kendilerinin yetiştirtirip kendi yaptıkları bu mezeleri başka hiçbir yerde bulamazsınız diye düşünüyorum. Sarıhoş işletmecilerinin ve çalışanların güleryüzlülüğü ve kibarlığı ile burada çok keyifli bir akşam geçirdik. Ortamdaki müzikler ve zaten Palamutbükünün o huzurlu ortamı çok keyifli.

H

hanife betül çakır

Akşamüzeri yemek için gittik, bademli levrek, kabak çiçeği dolması ve ahtapot yedik. Bademli levrek üzerine kavrulmuş badem serpilmiş levrek, güzel ancak çok da matah değil bize göre. Fiyatı 50.-TL Kabak çiçeği dolması alıştığımızın aksine sıcak servis ediliyor, içinde yeşil mercimek var, oldukça lezzetli, 1 porsiyonda sanırım 8 tane var 20.-TL. Ahtapot beğendi üzerinde servis ediliyor, sosu çok lezzetli, yemeğin kendisi de çok lezzetli bir yorum olmuş, çok beğendik. Fiyatı 70.—TL Bira 25.-TL Restoran önünde şezlonglar var, deniz çok güzel ancak biraz taşlı giriş var, deniz ayakkabısı iyi olur. Şezlong kullanımı kişi başı 50 TL’lik yiyecek içecek harcaması karşılığı ücretsiz. Güzel işletme, biz beğendik.