Buca, Turkey
Yaylacık, Erdem Cd. No:122
N/A
Outdoor seatingDine-in
Toilets
Wheelchair-accessible entrance
AlcoholBeerCocktailsSpiritsWine
It's a really nice environment, it has a good open space and 2/3 close ones. Good service, good price and comfortable seats. If I lived in Izmir I would come frequently.
like
Ambiyansı çok iyi bir mekan. Fiyatlar çok uygun sıkıntıya sokmaz. Gece yakılan ateş ortamı çok güzel yapıyor. Mekana gelen kitle gayet kaliteli,canınınızı sıkacak bir şey yaşamazsınız. Kız arkadaşınızla gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Mekan Buca leman kültür içinde
Müzikler dışında güzel mekan, Elanur falan çalıyor, alkol alırken çok tercih edeceğim bir şarkı değil.
Siparişlerimiz alınıp getirildikten sonra alkol tuketmedigimiz için farklı bir mekâna yönlendirildiğiniz yer.
Çok gürültülü müzik sesi gereksiz fazla.
Güler yüzlü fiyat konusunda gayet iyi nezih gayet hoş mekan
Mekan dizayni harika, ister kapali ister acikta oturun, garsonlar gayet hizli servis yapiyorlar ve guleryuzlu ilgililer, mekan muzikleri de baymiyor, ses duzeni de iyi sizi sohbet ederken yormuyor. Bence bucanin en iyi mekanlari arasinda sayilabilir.
Fiyatlar buca için uygun ve mekan yeterince kalabalık sayılır alkoller güzel kokteyller de yeterince iyi.calan müzikler değişken saate göre ama güzel.
Deli
The best companies in the category 'Deli'